Ενημέρωση από αντιφασιστική πορεία.

Με αφορμή την εμφάνιση στο κέντρο της Άρτας του νεοναζιστικού θιάσου της Χρυσής αυγής (καμία 10αριά αλλοδαποί φασίστες και 6 ντόπιοι από την Άρτα) καθώς και την βίαιη προσαγωγή μίας αγωνίστριας και τριών αγωνιστών από κλιμάκιο της ΟΠΚΕ Ιωαννίνων, καλέστηκε συγκέντρωση και πορεία το ίδιο απόγευμα στην κεντρική πλατεία του αγίου Δημητρίου.
150 σχεδόν αντιφασίστες/τριες αντιρατσιστές/τριες, συγκεντρώθηκαν και πορεύτηκαν στο κέντρο της πόλης σαν απάντηση στις ορέξεις και τα σχέδια των νέο-ναζί, καθώς και όσων τους στηρίζουν αλλά και προστατεύουν.
Φωνάζοντας αντιφασιστικά συνθήματα έγινε σαφές πως στην πόλη μας δεν έχει θέση το ρατσιστικό και νέο-ναζιστικό δηλητήριο που ακούει στο όνομα χρυσή αυγή.

Δυνατός παλμός και συνθήματα καθ’ όλη την διάρκεια της πορείας. πορεια

Ας γνωρίζουν τα ντόπια «φρούτα» της Χ.Α. … πως κάποιοι ούτε ξεχνούν ούτε συγχωρούν τους νεκρούς από τα χέρια του Χίτλερ και κάθε δικτάτορα, τους νεκρούς, εξορισμένους και βασανισμένους από τα τάγματα ασφαλείας και την χωροφυλακή. Δεν ξεχνάμε τον Παύλο Φύσσα, τον Λουκμάν και άλλους πόσους μετανάστες και αγωνιστές που έχουν μαχαιρώσει τα θρασίμια του Μιχαλολιάκου.
Τις συνεργασίες και συναυτουργίες με την εξουσία, τα αφεντικά και την αστυνομία.
Οι τραμπούκοι μισάνθρωποι «παλικαράδες» (τύπου Μπούκουρα) δεν θα βρίσκουν ούτε σπιθαμή γης φιλόξενη σε αυτή την πόλη.
Τους ναζιστικούς χαιρετισμούς και τα σύμβολά τους να τα κάνουν μέσα στις ποντικότρυπές τους.

Ας γνωρίζουν επίσης οι φασίστες που φοβούνται να εκτεθούν δίπλα στους 5-6 γραφικούς ψυχωτικούς του αποκαλούμενου Πυρήνα Άρτας πως ούτε αόρατοι… ούτε ανώνυμοι είναι.
Ούτε στην Άρτα ούτε πουθενά τσακίστε τους φασίστες σε πόλεις και χωριά.
Καμία ελευθερία στους εχθρούς της ελευθερίας.