Ενημερωτικό κείμενο που μοιράστηκε στο παζάρι. Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου

Ενημερωτικό κείμενο που μοιράστηκε στο παζάρι. Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου

anti_copy copy

Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου. Την ώρα που στους δρόμους της Άρτας οι απεργοί φώναζαν συνθήματα ενάντια στην επιβαλλόμενη εξαθλίωση 2 “παλικαράκια” με μπλούζες χρυσή αυγή μπαινόβγαιναν από δημαρχείο στο Α.Τ να πρωτοκολλήσουν υπόμνημα-καταγγελία το οποίο κυκλοφορεί ευρέως στο διαδίκτυο.

Το κείμενο παρουσιάζει τις ρατσιστικές καταγγελίες που έχει δήθεν δεχτεί ο υποψήφιος βουλευτής Γαλαζούλας και άλλα ευφάνταστα σενάρια που έχουν κατά την Τ.Ο χρυσής αυγής Άρτας φέρει σε απόγνωση τους Έλληνες εμπόρους και μικροπωλητές, και καταλήγει στο ότι θα βρίσκονται στο χώρο του παζαριού για να βεβαιώνονται ότι οι κάθε είδους μπάτσοι θα κάνουν σωστά την δουλειά τους.

Από την κίνηση αλλά και από το κείμενο φαίνεται ξεκάθαρα, πώς τα αποβράσματα του φασιστοσυφερτού  με το πρόσχημα και την βοήθεια της «δημοκρατίας» (δημαρχαίους και αστυνομία δημοτική ή κρατική) ψάχνουν τρόπους να νομιμοποιήσουν το νταβατζιλίκι, τα ρατσιστικά πογκρόμ και την συμμετοχή τους στον έλεγχο των τοπικών κοινωνιών.

Τετάρτη απόγευμα  γίνεται μοίρασμα του  κειμένου της Αντιφασιστικής Συσπείρωσης Άρτας μέσα στον χώρο του παζαριού στους πάγκους και τους εργαζόμενους.